En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Disse kommer til Norge - kommer du?

Disse kommer til Norge - kommer du?

PlussbankCup 2012
I juni arrangeres PlussbankCup på Sørlandet. Cupen har invitert et fotballag fra Ecuador bestående av ni jenter til å delta på cupen. Jeg dro og møtte dem på en samling de hadde. -Er dere klare for å reise til Norge? spurte jeg. -Ja, vi vil reise i morgen! svarte de entusiastisk.

Hvert år arrangerees det PlussbankCup på Sørlandet, som i år går av stabelen 23-27 juni. PlussbankCup uttrykker på nettsidene sine et ønske om å "hjelpe noen som ikke har det like godt som det vi har det her i Norge." De har derfor blitt en støttespiller til Misjonsalliansen, og siden 2009 har de invitert et lag fra Ecuador til å delta på PlussbankCup.

Disse kommer til Norge - kommer du?Jentene viste imponerende takter! Norske lag bør være på vakt!Da jeg besøkte jentene, ble jeg ble møtt av en entusiastisk flokk som smilte fra øre til øre. For de som kommer fra de fattigste områdene av Ecuador, er det å kunne reise til Norge en urealistisk drøm som nå faktisk er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Laget fra Ecuador kommer til Norge en god uke før cupen starter for å oppleve litt mer av landet vårt, og fra 22. juni blir de altså å finne i Kristiansandsområdet. Det er bare å krysse av i kalenderen og sette av datoene for årets PlussbankCup. (For ordens skyld: Selv om cupen varer til 27. juni, spiller jentene sine siste kamper 25. juni!) Kommer du innom for å heie frem jentene våre, blir det garantert en opplevelse du sent vil glemme! Jeg spurte jentene om de ville komme til å vinne noen kamper, og da svarte de ganske selvsikkert: -Ja, vi skal vinne alle! Vi skal slå disse nordmennene!

I fjor var det et guttelag som reiste, og her er noen glimt fra deres opphold.

Relaterte artikler
 

Powered by Cornerstone