En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
En dag på jobbVolontørene Tobias og Eirik her sammen med utsending Håkon.
En volontørs betraktninger

En dag på jobb

13.3.2012
"Nå har vi jobbet på ferieskoler i snart tre uker, så da var det på høy tid at fanskaren hjemme i Norge fikk føle de Ecuadorianske vibbene igjen gjennom bloggen!" Les mer fra bloggen til volontørene Tobias og Cecilie.

Kommer til å geleide dere gjennom en arbeidsdag med bilder og ord (ikke musikk. noterer at det kunne vært fint.), så da er det bare å spenne på seg sikkerhetsbeltene (ja, jeg har spent på meg sikkerhetsbeltet på bilde nr 1, og ja, spøken er tynn, men du verden så god den er)!

 
En dag på jobbHer starter vi dagen i misjonsalliansens bil kl 08 - luksus å bli hentet hver dag!
 
En dag på jobbHer ser dere sjåføren vår. Han sitter rakt som et spett med ryggen og beina klemt inn under rattet. Rally Ecuador er i gang.
 
En dag på jobbMarked vi kjører forbi hver dag. Kyllingene er lei seg. Også det hver dag.
 
En dag på jobbFiskedisk i + 30 grader, kanskje ikke verdens beste ide. Taxien til høyre ville vel også slitt med å få EU-godkjenning.
 
En dag på jobbHerlig veistandard gjør at feltene sklir en smule inn i hverandre. Kun en smule da.
 
En dag på jobbSå plutselig humper vi oss inn på den highway'en som får Ring 3 til å blekne! Midt inni et fattig område har ordføreren fått igjennom denne veien. Flotte saker. EU-godkjent.
 
En dag på jobbSå ser dere det siste veistykket inn til skolen vår. Noe sier meg at Ola Nordmann ville brust med fjærene om dette var veien til jobben... Nuvel. Alltid deilig å se de stakkarene som svømmer gjennom hengende etter motorsykkelen. Fint vær da.
 
En dag på jobbHer ser dere skolen vår (ja, dårlig bilde, men hvis dere tar frem stjernekikkerten kan dere skimte skolebygget gjennom porten)!
 
En dag på jobbKristin gjør "NORAD-poseringen"! Vet ikke hvem som koser seg mest på dette bildet... Er det jenta? Neppe.
 
En dag på jobbDette var mer avslappet ja!
 
En dag på jobbGutta boys med en av elevene, veldig kul kar, og veldig god i fotball! Har gjort Eirik svimmel mer enn en gang på banen!
 
En dag på jobbHer med noen flere av gutta. Tobias har fått på seg ett av for mange solbrillepar. Såkalte "raske solbriller". Offisielt liker jeg selvfølgelig ikke briller som dette, men når de koster 2-5 dollar blir de med ett mer interessante. Off the record så klart. Off.
 
En dag på jobbDenne karen og kompisen (han som tok bildet) falt pladask for kameraet og løp rundt og tok lassevis av bilder!
 
En dag på jobbUtenfor skolen. Overraskende mye biltrafikk til å være en innsjø...
 
En dag på jobbHer ser dere fotballsletta vi spiller på hver dag! Saftig bra saker. To av husene i bakgrunnen brant ned i forrige uke pga. lynnedslag, og to gutter fikk store brannskader...
 
En dag på jobbHer er vi med en av lærerne og noen elever.
 
En dag på jobbEn del av barna spiller ball.
 
En dag på jobbDenne sniken står og selger vann til barna når vi er ferdige med øktene.
 
En dag på jobbEnda et bilde av veien. Fascinert av denne veien.
 
En dag på jobbEn av elevene har rappa caps og solbriller av oss gutta. Han nevnte i dag at han hadde en søster som var 18, og som kunne være noe for Eirik - vi gleder oss til fortsettelsen!
 
En dag på jobbLiten jente som er med på dansinga med Kristin.
 
En dag på jobbMin gruppe med overlæreren på skolen. Resten av volontørene er på andre skolen. Litt morsom dame. Trygla oss om å slette et bilde av henne hvor hun så litt rar ut, noe vi godtok. Under press.
 
En dag på jobbDenne mannen er noe for seg selv! Superstjerna på skolen! Han er musikklærer og kommer tuslende med de gule brillene og gitaren på ryggen hver morgen. Vi tok først et bilde sammen hvor jeg stod vanlig, men han likte ikke at han var så lav, så her har jeg bøyd meg ned for at han skal føle seg bedre. Gode volontører gjør slikt. Får ecuadorianerne til å føle seg vel...
 
En dag på jobbNok et bilde av yndlingstypen vår! Ahh, jeg og Eirik ble så fascinerte av de gule brillene at vi har kjøpt like for 2 dollar! Skal schmække opp et bilde senere...
 
En dag på jobbHelt til slutt får dere se et bilde av min kjære Cecilie med noen av hennes dansejenter...
 
Land
Arbeidsområde
 

Powered by Cornerstone