En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Verdiundervisning for barna i nabolagetSosialarbeider i Misjonsalliansen besøker Magali for å høre hvordan de ligger an i forbindelse med bygging av nye rom.

Verdiundervisning for barna i nabolaget

Kirka som ligger i bydelen Nigeria i Guayaquil, er i gang med prosjektet sitt der de vil undervise nabobarna i verdier.

La Roca er en kirke i den belastede bydelen Nigeria på Isla Trinitaria. Hverdagen kan være brutal for både voksne og barn i dette nabolaget, og kirken ønsker å være en viktig aktør i lokalsamfunnet. På bakgrunn av de mange utfordringene i lokalsamfunnet har kirka valgt å igangsette ett prosjekt som omhandler verdiformidling til barna.

Første aktivitet i prosjektet dette året er å bygge to nye rom der man kan ha undervisning, og i løpet av mars måned håper man at rommene kan stå ferdige. Når barna starter på skolen i begynnelsen av april  regner kirka med, at de er klare til å tilby barna ett undervisningsopplegg i verdier 3 ganger i uken.

La Roca har samarbeidet med Misjonsalliansen noen år, og befinner seg i det vi kaller etappe 4. En av kriteriene for å komme til denne etappen er at man må presentere ett prosjekt over 2 år, og det er dette prosjektet vi nå ser begynnelsen på.

 

Powered by Cornerstone