En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Elise er født!

Elise er født!

12 oktober ble Elise født ved OMNI Hospital Guayaquil: 51 cm 3600 gram.

Elise er født!De første timer i denne verden.Onsdag 12 oktober ble en litt ekstra spennende dag for familien Aandstad da vi troppet opp på sykehuset med sekken pakka og klar for keisersnitt. Legen hadde satt oppmøte til 0700 og operasjon til 0900. 2 timer til å få utdelt rom og gjøre oss klare. Heldigvis var vi litt tidligere ute og fikk sikret oss en kølapp slik at vi var en av de første som ble ekspedert for å komme inn på sykehuset. Selve innskrivningen tok nemlig litt tid, men etter å ha signert en del papirer og betalt et depositum fikk vi opphold. Da sjekken var betalt havnet Irene rett i rullestolen og ble fraktet opp på rommet hvor vi i løpet av 15 min hadde hatt besøk av 10 forskjellige ansatte ved sykehuset som på en eller annen måte (kanskje) hadde en funksjon. 

Elise er født!Irene er programert inn til keisersnitt.Mens Irene ble gjort klar til operasjon satt Håkon i steril drakt, drakk kaffe og spiste kjeks med legene. Veldig hyggelig :) 

Elise ble tatt ut av magen til lyden av anestesi legens mobil lyd (supermariobros) kl 1020. Magisk! Mor ble operert ferdig, Elise ble lagt i kuvøse, og far ble satt på gangen. 

Her i Ecuador sier systemet at far ikke ønsker å ha barnet før mor er ferdig operert....og et slikt system kan ikke endres selv om det dukker opp en far som gjerne vil ha barnet med en gang. Irriterende!

Nå er vi alle glade for å ha Elise i hus. Oliver og Viktor er stolte storebrødre, og vi voksne er fult i gang med å tilpasse oss livet som trebarnsforeldre.

Land
 

Powered by Cornerstone