En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Direktørskifte i Ecuador

Direktørskifte i Ecuador

Gracias, gracias og gracias var de tre siste ordene fra norsk direktør i Mision Alianza de Noruega en Ecuador. Torsdag 8. september ble en historisk dag da Cesar Parra formelt ble satt inn i direktørstillingen i organisasjonen.

Direktørskifte i EcuadorVennskapelig tone mellom avtroppende og påtroppende direktør. FOTO: IRENE AANDSTADDen formelle overgangen fra norsk til ecuadoriansk direktør ble en utvidet lunsj med mange representanter til stede. Foruten misjonens egne arbeidere og utsendinger var styret på plass. Styrets president Yolanda de Salazar ønsket Cesar velkommen og lykke til i direktørstillingen samtidig som hun takket Håkon for den innsats han hadde gjort i daglig virke generelt og direktørprosessen spesielt.

En stor delegasjon fra D-Miro fant også veien til El Fortin denne dagen. Representanter fra Diaconia Frif Bolivia, samt AMAS- representantene Roy Mersland og Andreas Andersen var på plass i Guayaquil i forbindelse med bankåpning. Generalsekretær Arnt Jerpstad påpekte spøkefult at det var mange tidligere norske direktører i salen og at den avtroppende direktør nå hadde klart å gi oppgaven videre til nasjonal ledelse. Generalsekretæren oppmuntret de ansatte til å ta godt var på Cesar, støtte ham og sørge for at han får mulighet til å gjøre en god jobb.

Håkon fikk bibelvers og gode ord fra de ansatte før han valgte å si sine siste ord som direktør: gracias, gracias og gracias. Den siste takken ble rettet til Cesar for å dele organisasjonens visjon, verdier og målsettinger, samt hans ønske om å tre inn i denne viktige oppgaven. Cesar fikk utdelt den symbolske nøkkelen og overrekkelsen ble foretatt. Cesar fortalte forsamlingen litt fra sin egen historie og skapte god kontakt med salen før han ble innviet til tjeneste gjennom forbønn.

Vår nye direktør har lang fartstid med utviklingsarbeid, blant annet gjennom et lengre arbeidsforhold for Compassion i Quito. Han tar raskt til seg kunnskap og begynner allerede å få en god oversikt over organisasjonens mange arbeidsoppgaver.

Land
 

Powered by Cornerstone