En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Noche Loca 2010!FOTO: KRISTINA LINDEBERG

Noche Loca 2010!

Et sikkert tegn på at våren er i anmarsj er når hovedstadens unge og lovende valfarter til Storsalen Menighet med bukselommene fulle av klingende mynter. Fredag 5. mars var det duket for årets Noche Loca - en real suksess som glir galant inn i rekken av vellykkede LaMitad-arrangementer!

 

Storsalen var fylt til randen av giverglad ungdom som brukte penger på alt fra manikyr og smykkelaging til blackjack og playstation. Massører, frisører, skopussere, sminkører og korrupte politimenn stod på pinne for å gi de fremmøtte en uforglemmelig aften. Kveldens auksjonarius geleidet oss trygt og godt gjennom den til tider nervepirrende amerikanske auksjonen. De med tunga rett i munnen og is i magen kunne gjøre mangt et kupp. Her var noe for enhver smak, enten man ønsket seg kultur, idrett eller rett og slett en lunsj med KrFs egen Dagfinn Høybråten!
 
Noche Loca 2010!FOTO: KRISTINA LINDEBERGKveldens husband, El Loco and the Chicas, sørget for autentisk latinostemning  i Café Loco. Her kunne man ta seg en pause fra all galskapen og nyte både søte og salte fristelser med god samvittighet i visshet om at jo mer man spiste, jo mer penger fikk man inn til arbeidet i Ecuador. Volontørlinja fra Fredtun Folkehøgskole viste bilder fra oppholdet de hadde i Ecuador i 2009; et engasjert vitnesbyrd fra elever som hadde latt seg røre av det ecuadorianske folk. Flotte ambassadører for fattigdomsbekjempelsen i Ecuador! Prikken over latino i-en ble satt da Team Latin Room entret scenen og fremførte et forrykende salsashow til glede for alle de oppmøtte.
 
Kvelden ble avrundet med det mange hadde gått og ventet på, nemlig loddtrekning av tur til Ecuador. Om det var de glade tonene fra El Loco and the Chicas eller de forførende bevegelsene til Team Latin Room som gjorde et tropisk avbrekk i Ecuador ekstra attraktivt, vet jeg ikke. Mange var de håpefulle, og loddsalget gikk på høygir gjennom hele kvelden. Til slutt var det Anna Elisabeth Olson som stakk av med den gjeve gevinsten og kan se frem til et uforglemmelig innblikk i Misjonsalliansens arbeid i Ecuador.
 
Takket være fantastisk innstats fra frivillige, venner og gode sponsorer samlet vi inn over 40 000 kr til arbeidet i Ecuador! Det gir grunnlag for mye fattigdomsbekjempelse og for en rettferdig sjanse til et verdig liv for både barn og voksne. Tusen takk!
Relaterte artikler
Land
 

Powered by Cornerstone