En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Noche Loca i Bergen for tredje gangOver 100 mennesker var innom og stemningen var god under den amerikanske auksjonen. FOTO: TROND EIE

Noche Loca i Bergen for tredje gang

På fredag samlet LaMitad Bergen inn over 14 000 kroner til Ecuador.

 

Fredag 13.mars var det klart for tidenes tredje Noche Loca i Bergen. Begivenheten fant sted i nye Salem, og som de foregående år var komiteen på forhånd svært spent på hva vi kunne forvente oss av kvelden.

Da dørene åpnet begynte folk straks å sige på- nå begynner kanskje Noche Loca å bli kjent i Bergen også!!! I alle fall var det ansikter som dukket opp for tredje år, og også i år hørte vi folk si at de gjerne ville komme tilbake neste år.

Spanskkurs
Nytt av året var spanskkurs der en ble tatt med på busstur i Ecuador, noe som er en begivenhetsrik og morsom opplevelse. Det vet alle som har prøvd! Kursdeltakerne fikk lære nyttige gloser til bruk både når en skulle småprate litt med sidemannen, og når en skulle kommunisere med alle selgerne.
 
Mange aktivieter
Nye aktiviteter i år var også manikyr, ”legehjelpen” og ”forbrukerhjørnet”. Salsakurs er fortsatt populært, og kurset med ecuadorianske Raymi samlet mange deltakere. I cafeen koste folk seg med en smak av Ecuador. Her ble det bl.a. servert empanadas og patacones.
La policia lot seg bestikke og kastet både den ene og den andre i fengsel. Men også i fengselet var stemningen god, spesielt da de fikk besøk av vår profesjonelle tryllekunstner som gikk rundt og gjorde triks for en liten sum. Senere på kvelden hadde han et eget trylleshow for alle sammen.
Kvelden ble avsluttet med heidundrende amerikansk auksjon med flotte gevinster.

14 240 verdifulle kroner
Til sammen var ca 100 mennesker innom Noche Loca, og komiteen er svært fornøyd med et overskudd på 14 240 kr til Ecuador. Vi hadde det gøy, og det tror vi de som var innom Noche Loca også hadde! Og best av alt er at vi kan sende verdifulle kroner til fattige ecuadorianere!
Relaterte artikler
Land
 

Powered by Cornerstone