En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Grønnsåpe og badehudJonah Rosasen, Heidi Sandvand, Silje Husan og Elisabeth Flor Lunde vasket golv for Ecuador. FOTO: MARIA BJERKREIM BØRRESEN

Grønnsåpe og badehud

Igjen var det duket for engasjerende dugnad til inntekt til lamitad og en gjeng eks-volontører stod klare til dyst. Denne gangen var det et tregulv vi fikk bryne oss på.

 

Vi fulgte opp forrige dugnad med effektivitet og engasjement. Før vi satte i gang holdt Silje en imponerende demonstrasjon. Hun viste oss blant annet hvordan børsten skulle skrubbes hardt og i linje med plankene, samt hvordan plankene skulle skifte farge etter godt arbeid. Vi var voldsomt imponert. Dette hadde Silje gjort før.

Noen gode timer på gulvet, og fire flasker grønnsåpe senere var jobben gjort og gulvet skinte. Vi gikk fornøyde hjem med glatt badehud på hendene og med engasjerende planer om nye dugnader til inntekt for lamitad. Det er så lite som skal til for å gjøre en innsats for fattige i Ecuador.

Vi stiller mer enn gjerne til dugnadsdyst! Trenger du hjelp, samtidig som du vil gi penger til et fantastisk formål, skriv en mail til: maria@lamitad.no

Hvis du har lyst til å være med på en dugnad, meld deg inn i LaMitad OnAlert".

Relaterte artikler
Land
 

Powered by Cornerstone