En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Betyr det noe?Maria var volontør på Centro Creer i Sør høsten 2010.

Betyr det noe?

Mange volontører har stilt seg spørsmålet: betyr det noe at jeg er her? Og svaret fikk jeg da jeg sammen med en tidligere volontør besøkte Centro Creer.

Mange volontører opplever at de en eller en gang i løpet av oppholdet må spørre seg selv om de virkelig er til hjelp, om det er noe poeng å være volontør?

Like før jul kom Maria Gjengedal tilbake til Ecuador, da var det nokså nøyaktig 1 år siden hun avsluttet volontøroppholdet sitt i Guayaquil. En mandag tok vi turen til Centro Creer på Isla Trinitaria der Maria jobbet året før. Og dere skulle sett gjensynsgleden! Lærere og elever ble så glade da de fikk se henne igjen, hun ble overøst med kyss og klemmer, og hos mange rant tårene.

-Maria, du var til så god hjelp da du var her. Jeg hadde det så tøft på jobb, og at du var med meg som assistent i timene var til uvurderlig hjelp fortalte en av lærerne.

Det var flott å få være med en tidligere volontør tilbake på arbeidsplassen, og det er ingen tvil om at Maria i likhet med mange andre volontører har satt spor.

Land
Arbeidsområde
 

Powered by Cornerstone