En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Ventetiden er over!Volontørgjengen posererer med noen elever ved en av våre samarbeidsskoler

Ventetiden er over!

Så var de her da! Denne gjengen med ivrige ungdommer som vil redde verden! Vi gleder oss over å ha dem på plass og ser frem til et innholdsrikt semester.

Fredag den 13. kom seks åttendedeler av semesterets volontører. Inntrykket vårt så langt er meget bra, så hvis førsteinntrykket ikke lyver, er vi overbevist om at dette semesteret kommer til å bli aldeles strålende!

Ventetiden er over!Etter en myk start på uka med sightseeing i byen, tok vi med gjengen på en omvisning i prosjektene våre. Siden sommerferien er rett rundt hjørnet, er skolene for tiden i eksamensmodus, men vi fant likevel en skole med elever som satte stor pris på å få besøk av seks vinterbleike nordmenn. "Dere skal vel ikke dra allerede?" sa de da vi reiste videre etter en liten time.

Besøket på skolen og et av handikappsentrene denne dagen satte nok spor i noen volontørhjerter, så man skal ikke se bort fra at det er noen som gleder seg til å komme i gang nå. Men først må det læres spansk :)

Ventetiden er over!

På vei til kontoret dagen etter, for å presenteres for de ansatte, hadde volontørene pugget noen setninger de kunne bruke til å presentere seg selv. Og fremme på podiet lirte de av seg den ene setningen etter den andre. Det var en del imponerte blikk i salen, så fortsetter de med dette tempoet på spansk-lesinga, er det ikke lenge før det vil gå an å kommunisere med dem!

Kjære volontører, hjertelig velkommen til oss! Det er en glede å ha dere på plass!

Land
Arbeidsområde
 

Powered by Cornerstone