En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Augusttegn: Volontørene inntar Guayaquil!

Augusttegn: Volontørene inntar Guayaquil!

Volontørene har ankommet Guayaquil, og jeg har begynt min rolle som volontøransvarlig. Det betyr blant annet å motta frynsegoder i form av pannekaker til frokost på Casa Alianza som en del av oppstartssamtalen med volontørene. Det er noe som passer meg over middels godt!

Denne høsten består volontørkullet av seks jenter på rundt 19 år. De er forventningsfulle, engasjerte og ivrige etter å lære spansk og bli kjent med arbeidet Misjonsalliansen har her i Guayaquil. De har inntatt Casa Alianza og Bloque C med storm, og de har allerede begynt å finne seg til rette i nabolaget.

Augusttegn: Volontørene inntar Guayaquil!Tirsdag hadde vi ”Bli-kjent-i-Guayaquil”-dag. Vi besøkte Indianermarkedet hvor jentene og undertegnede fikk kjøpt seg alpakkapledd og stråhatter, vi besøkte Iguanparken, Galapagos-skilpaddene og vi gikk trappene opp til Las Peñas hvor vi fikk utsikten over Guayaquil. Torsdag og fredag var det omvisning på prosjektene som stod på agendaen. Jentene fikk besøke Centro Creer, en fotballtrening på en av Misjonsalliansen sine fotballbaner og de besøkte en av Misjonsalliansen sine samarbeidsskoler. I løpet av høsten som ligger foran vil de få enda tettere kjennskap til arbeidet Misjonsalliansen gjør i Guayaquil gjennom egen deltakelse i arbeidet.

Relaterte artikler
Arbeidsområde
 

Powered by Cornerstone