En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Nye utsendinger i EcuadorFamilien Valbø ankom Guayaquil flyplass i morgentimene i dag.

Nye utsendinger i Ecuador

- Skal du gifte deg med meg må du love at vi reiser ut en dag.

I dag kom Sofie (1), Ingunn (28) og Bjørnar Valbø (27) til Ecuador for å jobbe som utsendinger i Misjonsalliansen i 4 år. Bjørnar har den siste tiden tatt mastergrad i informatikk på universitetet i Oslo, mens Ingunn har jobbet på Lovisenberg sykehus.

Et ønske

Begge har lenge hatt et ønske om å kunne reise ut, så da de så annonsen til Misjonsalliansen grep de sjansen.

- Vi tenkte at det så veldig interessant ut, så vi søkte med et åpent sinn for å se om vi kunne være aktuelle for en slik jobb, forteller Ingunn.

De var også åpne for andre land, men Ecuador var et veldig greit land ettersom Ingunn har vokst opp som misjonærbarn i Ecuador, og i tillegg har hun vært ute som frivillig medarbeider for Normisjon noen år tilbake.

Løfte

Da de giftet seg kom utreise opp som et naturlig tema.

- Skal du gifte deg med meg må du love at vi reiser ut en dag, var beskjeden jeg fikk når det ble snakk om giftemål, forteller Bjørnar.

Gift ble de, og nå er de reist ut til Ecuador.

Heldige

Selv om de akkurat har landet har de gjort seg opp noen tanker om oppholdet.

- Vi ønsker å bidra. Vi ønsker å gi folk muligheter og verdighet gjennom arbeidet som Misjonsalliansen driver. Vi ønsker å gi folk en sjanse i livet, forteller Ingunn engasjert.

- Det skulle jo bare mangle når en bor i et land som Norge. Vi har i overflod og er så heldige, så vi "skylder" på en måte å gi verden litt tilbake. I fattige områder gir jo gjerne mennesker alt de har om man kommer på besøk, hvor mye bør ikke vi gi som har i overflod, avslutter Bjørnar.

Velkommen i fellesskapet vårt her i Ecuador!

Land
Folk
 

Powered by Cornerstone