En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Geir -Thomas i EcuadorThe controller in action. Geir -Thomas går grundig til verks under et prosjektbesøk. Hva har lyktes? Hva trenger vi å jobbe mer med? Her på besøk på en nybygget fotballbane.

Geir -Thomas i Ecuador

24 september - 2 oktober var vi i Ecuador så heldig å få besøk fra av to kollegaer fra misjonsalliansens hovedkontor.

Den ene av de to besøkende,Jørgen Haug, kommer til Ecuador, Brasil og Bolivia rett som det er. I sin jobb som regionleder for latin-amerika følger Jørgen misjonsalliansens prosjekter i latin-amerika tett.

Den andre besøkende satte sine føtter på ecuadoriansk jord for første gang. Geir-Thomas Nordhaug har i flere år jobbet som økonomikonsulent/Controller for misjonsalliansen og endelig var hans tur kommet til å se arbeidet i ecuador med egne øyne. Det tok ham ikke lang tid før han innså at fem dager her nede var alt for kort tid og han bestilte ny retur billett. Den ekstra dagen kom godt med da han fikk lagt inn noen ekstra prosjektbesøk. Hadde du utsatt hjemreisen et par uker til, Geir- Thomas, er jeg sikker på at spansken ville sittet som spikret. Du får legge deg i hardtrening til neste besøk!

Takk for veldig hyggelig besøk til både Jørgen og Geir-Thomas!

 

Les mer om de ansatte på misjonsalliansens hovedkontor i Oslo: http://www.misjonsalliansen.no/om/ansatte

Les mer om arbeidet i Ecuador: http://www.misjonsalliansen.no/her-jobber-vi/ecuador

 

Geir -Thomas i EcuadorFritid: Geir-Thomas og Josef med sin "free-style" danseoppvisning

Geir -Thomas i EcuadorFritid: Jørgen i avslappet positur på hans eneste fridag under oppholdet.

 

Geir -Thomas i EcuadorFra venstre: Geir-Thomas,leder for den lokale fotballklubben; Señora Narcia Moran og fasilitator fra misjonsalliansen; Daniel Souto.
 

Powered by Cornerstone