En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
God stemning blandt de nyansatte. Daniel,Griselda og Juan Carlos
Nye mennesker på kontoret i Guayaquil

I snart to uker har Carlos Daniel Souto Hentsch,Griselda Cabrera Lopez ,og Juan Carlos Cordova Zurita fått intensiv opplæring og kjennskap til arbeidet til misjonsalliansen. Nå gleder de seg til å komme igang med feltarbeidet. En kort presentasjon av de tre nyansatte fasilitatorene:

 

 Juan Carlos Cordova Zurita, gleder seg til å begynne å jobbe Juan Carlos er utdannet klinisk psykolog.Han er 27 år og har arbeidserfaring med feltarbeid fra tidligere. Han har jobbet flere år i bistandsorganisasjonen ”Compassion international”.

Hvorfor er misjonsalliansen heldige som har fått deg med på laget,Juan Carlos? Jeg har en menneskerettet karakter. Jeg liker å jobbe med menneskene i de fattige sonene. Jeg jobbet tidligere utfra menighetene og savnet et bredere måte å jobbe på.Jeg kan identifisere meg med de menneskene jeg skal jobbe med. Jeg har selv vokst opp i et fattig område i Guayaquil.

 

Vårt argentinske tilskudd: Carlos Daniel Souto Hentsch  Carlos Daniel Souto Hentsch er teolog. Han er opprinnelig fra Argentina, men anser seg selv som ecuatoriano.Han har bodd over 10 år i Ecuador og har alltid interessert seg for misjon og bistand. Fra tidligere har Carlos Daniel arbeidet med bistandsprosjekter i Brasil,Peru og Spania.

Hva vil være dine sterke egenskaper som fasilitator, Carlos Daniel? Jeg er forberedt og ønsker å fortsette og lære. Jeg har et stert ønske om å jobbe i nettopp misjonsalliansen. Jeg brenner for å jobbe med menneskene i de fattige sonene. Jeg ser på de fattige som mine likemenn som trenger muligheter

 

Griselda Cabrera Lopez, psykologen som vil være en tjenerGriselda Cabrera Lopez er utdannet både psykolog og teolog. Hun har jobbet mye i ulike organisasjoner. På forrige arbeidssted jobbet hun som ungdoms-og familie rådgiver.

Griselda,hva er dine sterke egenskaper som person og profesjonell?  Jeg vil tjene, dere trenger en tjerner.Jeg har et tjenestesinn og er ikke redd for å tjene.Jeg er empatisk og kan lett identifisere meg med mennesker. For meg har alle mennesker lik verdi.Dessuten er jeg trygg på meg selv.Jeg er som jeg er!

Griselda forteller hun kan stå inne for måten misjonsalliansen jobber på.Tidligere har hun jobbet med veldedighet utfra ulike menigheter. Veldedighetsarbeid er kortsiktig og gir lite resultater.Hun gleder seg til å jobbe med konkrete verktøy hvor  arbeidet blir evaluert.

Lett tone mellom de nye kollegaene

 

 

 

Powered by Cornerstone