En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Nye samarbeidskirker

Nye samarbeidskirker

For et par uker siden inviterte Misjonsalliansen i Ecuador fem nye samarbeidskirker til en helaften i Misjonsalliansens lokaler. Grunnen var at disse fem hadde takket ja til å være med i den celebre samarbeidskirkeporteføljen vår.

Nye samarbeidskirker

Med stivpyntede bord og stoler (!) på latinamerikansk vis var det duket for en festaften uten sidestykke i norsk kultur. Det må jo feires at fem nye kirker har sagt ja til å inngå et samarbeid med Misjonsalliansen. Sammen står vi ofte sterkere, og det er vel også tilfellet i den kristne verden. Direktøren for Misjonsalliansen i Ecuador, Cesar Parra, sa det slik: "Takk for at vi får lov å tjene dere! Takk for at vi får lov å være sammen med dere!"

Nye samarbeidskirkerVi var så heldige å ha besøk fra hovedkontoret i Norge, og med andakt av Jørgen, hilsen fra Tone, musikk sterkt preget av panfløyte og andre fløyter, gitar og ukulele, høytidelig underskriftsseremoni, for så å avslutte det hele med en deilig middag fra selveste Casa Alianza - ja, da må det jo bare bli bra!

Nye samarbeidskirker"Takk for at vi får lov å tjene dere!"En ting vi forøvrig kanskje kan lære noe av i Norge, er kreativiteten i kirkenavnvalg. På denne kvelden var det flere spenstige kirkenavn representert, for eksempel "Herren Jesus Kristus kommer snart", "Døra til himmelen" og "Nasareeren, stor er Herren".

Vi avslutter med en liten smakebit av ekte latinamerikansk musikk:

Relaterte artikler
 

Powered by Cornerstone