En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Så var de her igjen...

Så var de her igjen...

..studentene og volontørene
Her i Ecuador merker vi ikke så mye til om det er sommer, vår, høst eller vinter, men én pekepinn har vi på at høsten er igang, og det er at et nytt kull med norske volontører har ankommet byen.

Denne gangen ikke fullt så bleke som de som kom i januar, men like spente, glade og fulle av nysgjerrighet som sine forgjengere. Det er en glede hver gang for oss trauste utsendinger å ta imot de nye volontørene som begeistret fryder seg over varmen og som gir oss et innblikk av moten i moderlandet, enten blir shortsmoten kortere for hvert år eller så blir den volontøransvarliges stil eldre og kjedeligere. Kan nok være noen ville mene det siste. Fem volontører og to studenter skal være her fram til desember. 

Så var de her igjen...Treningskamp mot en fotballskole i bloque 1.  

Den første uken hadde de et stramt program spekket med informasjon om misjonsalliansens arbeid, sightseeing i sentrum og introdiksjon i banco D-miros arbeid. De har rukket tur både til stranda og til jungelen og er nå godt inne i spanskstudier med spansklærer Lily.

Så var de her igjen...Flittige spanskstudenter

 

Vi ser fram til å bli bedre kjent med denne gjengen, se deres engasjement i aksjon og følge deres opp og nedturer i møtet med byens fattigdom. Velkommen til Ecuador!

 

Powered by Cornerstone