En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Mitt første møte med en av misjonsalliansens grupper.
En engasjert gruppe!

Mitt første møte med en av misjonsalliansens grupper.

"Dejando el pasado atrás"
" Legger fortiden bak" har denne gruppen valgt å kalle seg. Vi vil fokusere på fremtiden, det er bare da vi kan forandre noe, forteller de.

Mitt første møte med en av misjonsalliansens grupper.Som helt fersk utsending er det utrolig stas å få være med ut i "sonene" vi jobber. Stas var det også å bli kjent med denne engasjerte gjengen. I underkant av et år har de møttes regelmessig for å skape en bedre fremtid for seg og sitt nærmiljø. Med litt veiledning fra min kollega,Hamilton, har de startet ulike prosesser for å få lokale myndigheters oppmerksomhet. Da jeg var på besøk var hovedtemaet skole. Mange barn i nærmiljøet har ikke fått skoleplass da det ikke er plass til dem.De fleste i gruppen " Legger fortiden bak" er småbarnsmødre og derfor naturlig engasjert i dette temaet.

Mitt første møte med en av misjonsalliansens grupper.Som dere kan se på bildene foregår møtene i et murbygg.Gruppen har store planer med bygget. Utover at det skal bli brukt som fast tilholdssted for gruppen skal det også bli et aktivitetssenter for barn. De ønsker dessuten at det ukentlig skal kunne bli muligheter for  konsultasjoner med  lege og fysioterapeut. Jeg gleder meg til å følge med på hva som vil skje i dette området i fremtiden!

 

Powered by Cornerstone