En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
GladnyhetRepresentanter fra en av de nye lokalsamfunnsgruppene på kurs hos Misjonsalliansen en lørdag formiddag

Gladnyhet

I 2012 har Misjonsalliansen startet opp arbeid med 31 nye grupper. Det er forskjellige typer grupper, 6 er skoler, 9 er kirker, 7 er idrettskomiteer og 9 er lokalsamfunnskomiteer.

De nye gruppene befinner seg i første etappe av samarbeidet med Misjonsalliansen, og helgen for to uker siden var representanter fra hver gruppe på kurs hos oss. Her fikk de innføring i hvordan vi jobber, hvordan metoden fungerer, og hva som forventes av gruppene når de samarbeider med Misjonsalliansen. Det er viktig for Misjonsalliansen at våre partnere forstår hva ett samarbeid innebærer, for eksempel at de ikke vil få betalt, og at de må regne med å jobbe hardt, men med god veiledning og støtte fra oss.

På slutten av kurset ble samarbeidsavtalen som de skal undertegne med Misjonsalliansen presentert, og så har hver gruppe 1 måned til å bestemme seg for om de vil skrive under eller ikke. Vi håper og tror selvfølgelig at alle 31 gruppene vil fortsette samarbeidet med oss.

De siste månedene har jeg fått gleden av å bli kjent med mange nye mennesker, og det er noe helt spesielt å møte de nye gruppene. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått anledningen til å være sammen med dem, og for at de har delt sine gleder, bekymringer og drømmer med meg.GladnyhetHer er en av gruppene samlet til møte

31 nye samarbeidsgrupper, tenk hvor mange mennesker de kan komme til å berøre!

Relaterte artikler
 

Powered by Cornerstone