En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
lamitad.no flyttes

lamitad.no flyttes

lamitad.no har vært en viktig del av kommunikasjonen mellom Ecuador og Norge. Men nå tror vi tiden er inne for å prøve noe nytt. Fra nå av publiseres blogginnlegg kun på blogg.misjonsalliansen.no/ecuador.

LaMitad - "midten". Ecuador ligger på ekvator - midt på kloden. LaMitad har derfor vært en treffende tittel på en "fanklubb" av Misjonsalliansen i Ecuador. Men vi har komt til at vi ikke kommer utenom følgende selvransakende spørsmål: 

Hvor intuitivt er det for folk flest at LaMitad har noe å gjøre med Misjonsalliansen?

Og det er dette som er noe av tanken bak når vi nå har valgt å trappe ned bruken av LaMitad-navnet:

LaMitad-Nytt
De som har abonnert på LaMitatad-Nytt, fikk kanskje med seg at fjorårets juleutgave var tidenes siste. Det er noe nostalgisk og fint med et fysisk blad i hendene, men med et så lite opplag som vi hadde, tror vi at digital kommunikasjon vil være en bedre løsning.

Facebooksiden
Den årvåkne følgeren har fått med seg at Facebook-siden vår har sikfitet navn til "Misjonsalliansen i Ecuador" og også fått den velkjente m-en til profilbilde.

Youtube
Youtube-kanalen vår har også skiftet navn til Misjonsalliansen Ecuador. URL-en er foreløpig den samme (youtube.com/lamitadecuador), men vi vil se om vi kan få gjort noe med dette.

 

Vi håper og tror at bruken av Misjonsalliansen-navnet vil bidra til en bedre assosiasjon med Misjonsalliansen og slik et mer helhetlig inntrykk av hva Misjonsalliansen er.

 

Takk for følget på lamitad.no, og velkommen til å følge oss videre på blogg.misjonsalliansen.no/ecuador!

 
 

Powered by Cornerstone