En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Ecuador
Utstyr til de minste barnaOver 80 mødre trosset varmen og kom gående opp den lange bakken for å være med på overrekkelsen av utstyr.

Utstyr til de minste barna

I stekende sol på en bakketopp samlet over 80 mødre og mange barn seg i dag for å motta utstyr til CNH-sentrene de er tilknyttet.

I områdene der vi jobber har det de siste årene dukket opp mange mødregrupper som samles for å lære om hvordan de kan stimulere barna i alderen 6 måneder til 4 år. Sentrene kalles CNH, og er ett initiativ fra helsedepartementet.  Hvert senter har 40-60 mødre tilknyttet seg.

Utstyr til de minste barnaI ett av områdene vi jobber fikk i dag 4 CNH-sentrer overlevert møbler. Hvert senter hadde satt opp en liste over det de trengte mest, blant annet ble det overlevert bord, stoler, skap og madrasser. 

Det var utdanningskomiteen i Monte Sinai som stod for overrekkelsen. De jobber blant annet for at utdanningsinstitusjonene i nærområdet kan få bedret sine læringsforhold.Utstyr til de minste barna Komiteen har gjort mye for å utstyre de to offentlige skolene i nærområdet, og nå vil de også være med og hjelpe de forskjellige CNH-sentrene.

 

Powered by Cornerstone